Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Hij kan vertrekken, maar er is ook grote kans dat hij blijft'

Laatste update:

"Ik weet dat hij kan vertrekken, maar er is ook een grote kans dat Ziyech blijft", laat de oefenmeester vrijdagmiddag optekenen tijdens een persmoment. Ajax sorteerde met de komst van Quincy Promes alvast voor op het eventuele vertrek van aanvallende krachten en Ten Hag sluit niet uit dat er nog het een en ander gaat gebeuren op transfergebied: "Natuurlijk houd je met een aantal scenario's rekening en kun je er ook zelf een aantal dingen aan doen. Je goed voorbereiden wat betreft de samenstelling van de selectie, je scouting, het leggen van de juiste lijnen", somt hij op.

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

"Ik denk dat wij er nuchter in staan en op dit moment is het nog vrij rustig. We weten dat er spelers gaan vertrekken, maar ik denk ook dat we een hele grote kern gaan behouden." Naast Promes wordt ook collega-international Steven Bergwijn al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Ajax. De trainer trapt vrijdag echter op de rem wat betreft de geruchten over de aanvaller van PSV: "Bergwijn is bij ons nooit genoemd. Dat is wat jullie ervan maken."

"Als wij nieuws hebben, dan melden we dat. Zo doen we het altijd. Ondertussen doen we ons werk. We hebben onze lijstjes klaar. Per positie. Dat is de stand van zaken. Ik zeg niet dat Bergwijn niet op het lijstje staan, maar ook niet dat hij er wel op staat." Ten Hag maakt echter wel duidelijk dat de komst van een 'type Bergwijn' niet per se af hoeft te hangen het vertrek van andere spelers bij zijn club: "Nee, dat hoeft niet. Het zou kunnen dat spelers die heel aantrekkelijk zijn op de transfermarkt uiteindelijk toch blijven en dan hebben we een mooie selectie met veel concurrentie. Dat is wat we beogen."

Denk jij dat Hakim Ziyech volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties