Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag houdt voet bij stuk: 'Dit was qua materiaal de beste opstelling'

Laatste update:

Bij afwezigheid van De Ligt koos Ten Hag tegen PSV voor Frenkie de Jong en Daley Blind centraal in de achterhoede, een keuze die niet goed uitpakte. Ajax ging met 3-0 onderuit en na afloop was er veel kritiek op de trainer van de Amsterdammers vanwege het feit dat hij niet voor Maximilian Wöber had gekozen in het hart van de defensie. Ten Hag gaf vrijdag aan dat hij nog alle vertrouwen heeft in Wöber. Tegen Dynamo Kiev verscheen hij immers nog in de basis, zo zei de trainer. Verder wilde Ten Hag niet al te veel woorden vuil maken aan de verliespartij in Eindhoven.

"Na een overwinning is het 24 uur genieten en na een nederlaag is het 24 uur rouwen. We nemen het mee in onze bagage en gaan verder. Mentaal had er wel het een en ander anders gekund. Qua opstelling? Nee. Het heeft wel door onze gedachten gespeeld om bijvoorbeeld met Schuurs te spelen, maar dit was qua materiaal de beste opstelling. Of we ook zo hadden gespeeld tegen Bayern als De Ligt niet beschikbaar was? Ja", aldus de trainer. "We hadden de wedstrijd anders kunnen aangaan, we hadden iets te veel zelfvertrouwen. En toen we op achterstand kwamen, reageerden we niet goed. We hebben de tegenstander sterk gemaakt."

De Telegraaf meldde deze week dat Ajax in januari weer gaat pogen om Lisandro Magallán aan te trekken. "Het is niet zo makkelijk om een verdediger te halen. Hoe ik daar in sta? We moeten kijken hoe het team zich ontwikkelt. Momenteel is de transferwindow gesloten", aldus Ten Hag, die bevestigde dat De Ligt weer fit is en kan spelen tegen Fortuna Sittard. "Mits hij de training doorstaat, maar daar ga ik wel vanuit." Ten Hag bevestigde verder dat Kasper Dolberg 'stappen voorwaarts' maakt. "Of we extra voorzichtig met hem zijn? Niet extra voorzichtig, maar we proberen het wel goed te plannen." De wedstrijd in Limburg begint zaterdagavond om 20.45 uur.

-
Wat verwacht jij van Fortuna Sittard - Ajax?

Meer nieuws

Micky van de Ven bekroont prachtig debuutjaar bij Tottenham Hotspur met prijs
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
14
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
8
PSV bedenkt plan om Sergiño Dest alsnog over te nemen van FC Barcelona
21
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
37
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties