Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag identificeert concurrent voor Lisandro Martínez van 60 miljoen

Laatste update:

De club van manager Erik ten Hag is dringend op zoek naar een centrale verdediger. Door de langdurige blessures van Lisandro Martínez en Luke Shaw wordt Ten Hag genoodzaakt om met de 34-jarige Jonny Evans en Harry Maguire achterin te spelen.

Meer: Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze

Inácio in duel met Martin Ødegaard.

Inácio wordt echter niet alleen door United begeerd. Ook Newcastle United, Liverpool en Real Madrid zouden jacht maken op de 22-jarige linksbenige verdediger, die een afkoopclausule van zestig miljoen euro in zijn contract heeft staan.

De club wil vanwege de vele blessures komende zomer een nieuwe aanwinst aan het verdedigingsbestand toevoegen. Volgens Romano houdt United de situatie van Inácio in de gaten, maar staan er nog meer namen op de lijst.

De Engelse recordkampioen denkt naast Inácio ook aan Edmond Tapsoba en Jean-Clair Todibo. De twee centrumverdedigers maken momenteel furore bij respectievelijk Bayer Leverkusen en OGC Nice.

Daarnaast kijkt United ook nadrukkelijk naar António Silva. De negentienjarige mandekker van Benfica geldt als een van de grootste talenten van Portugal en wordt door Transfermarkt op een waarde van 45 miljoen euro geschat.

Of de keuze van United gaat vallen op Inácio, Todibo, Tapsoba of Silva, wordt bepaald aan de hand van de kwaliteiten, scoutingsrapporten en het bedrag dat de Engelse club op tafel moet leggen voor hun diensten.

The Mancunians kunnen wel een kwaliteitsinjectie gebruiken. De ploeg kampt met heel veel blessures en staat mede daardoor tiende in de Premier League. In de Champions League gaat het ook niet van harte. United staat laatste in de groep met nul punten uit twee duels.

Inácio zou een echte aanwinst zijn voor Manchester United

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
18
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
13
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
26
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
417
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties