Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag identificeert verrassend alternatief voor spitsenprobleem bij Man United

Laatste update:

Manchester United ziet op zijn beurt een goedkope optie in Choupo-Moting. The Red Devils willen zich deze maand versterken met een nieuwe aanvalsleider, daar de huidige spits te licht is bevonden.

Zoals bekend kampt Ten Hag bij Manchester United met een heus spitsenprobleem. Rasmus Højlund werd afgelopen zomer voor minimaal 75 miljoen euro overgenomen van Atalanta, maar de Deen weet nog niet altijd te overtuigen op Old Trafford.

Eind december, op Tweede Kerstdag, scoorde Højlund zijn eerste Premier League-doelpunt. In de veertien competitiewedstrijden daarvoor had hij het net niet weten te vinden, al scoorde Højlund al wel vijf doelpunten namens Manchester United in de Champions League.

Ten Hag is op zoek naar een nieuwe aanvalsleider om de druk op Højlund te verzachten. In die zoektocht is Manchester United dus uitgekomen bij Choupo-Moting, die dit seizoen niet op een basisplek kan rekenen bij Bayern.

De 73-voudig international van Kameroen moet vanzelfsprekend Bundesliga-topscorer Harry Kane voor zich dulden en ook het Franse toptalent Mathys Tel is in de pikorde boven Choupo-Moting gekomen. Mede door de concurrentie verscheen de aanvaller pas drie keer aan de aftrap van een Bundesliga-duel dit seizoen.

Manchester United wil zich dus mogelijk versterken met Choupo-Moting, daar hij een goedkope optie zal zijn. The Mancunians denken daarbij aan een huurconstructie, waardoor de transfer vergelijkbaar is met die van Wout Weghorst, die in 2023 een half jaar gehuurd werd door Manchester United. Naast Choupo-Moting wordt ook de naam van Serhou Guirassy wederom genoemd door The Athletic.

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties