Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag in de bres voor bekritiseerde pupil: 'Het is opportunisme ten top'

Laatste update:

"De statistieken van Neres ken ik overigens niet, volgens mij creëert hij heel veel kansen", zegt de trainer van Ajax vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het duel met sc Heerenveen, geciteerd door onder meer Ajax Showtime. "De afgelopen periode creëerde hij elke wedstrijd een kans voor zichzelf of hij bracht een ander in de positie om te scoren."

Ten Hag erkent dat Neres momenteel in een fase zit waarin hij zelf niet tot scoren komt. "Neres gaf tegen PEC Zwolle nog de beslissende pass op Huntelaar. Dat is twee duels geleden. Het gaat heel snel van links naar rechts, het is opportunisme ten top om zo'n vaststelling te maken", aldus Ten Hag, die Neres veel vrijheid gunt: "Hij mag ruimtes zoeken waar hij gevaarlijk kan worden."

De 21-jarige buitenspeler kwam in januari 2017 naar Amsterdam, nadat Ajax ongeveer twaalf miljoen euro betaalde aan São Paulo. Sindsdien kwam de Braziliaan tot 41 wedstrijden voor de Eredivisionist, waarin hij 12 keer heeft gescoord en 15 keer een medespeler in stelling heeft gebracht. Het contract van Neres in de Johan Cruijff ArenA loopt medio 2021 af.

Wat verwacht jij van Ajax-sc Heerenveen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties