Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ten Hag is overtuigd en zet voormalig PSV'er op het lijstje van Man United'

Laatste update:

Ten Hag is op zoek naar diverse versterkingen, al lijkt de kans klein dat United tijdens de winterse transferperiode veel gaat ondernemen. De nummer zeven van de Premier League moet volgens the Evening Standard eerst spelers verkopen om grote aankopen te kunnen doen.

Branthwaite is dit seizoen een vaste waarde bij Everton.

United wist deze transferperiode wel al ruimte te maken in het salarisbudget, door op huurbasis afscheid te nemen van Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Donny van de Beek (Eintracht Frankfurt), Hannibal Mejbri (Sevilla) en Álvaro Fernández (Benfica). Daarnaast werd huurling Sergio Reguilón eerder teruggestuurd naar Tottenham Hotspur.

Toch lijkt het erop dat United zich meer richt op jonge versterkingen voor in de zomerse transferperiode. Voorin zouden the Red Devils Crystal Palace-aanvaller Michael Olise op de korrel hebben. Voor de achterste linie staan onder meer Branthwaite en Jean-Clair Todibo (OGC Nice) op Ten Hags lijstje.

De interesse van United in Branthwaite is geen verrassing, daar de mandekker zich in de Premier League behoorlijk aan het doorontwikkelen is. Vorige week werd de Engelsman nog gelinkt aan Real Madrid. Volgens The Guardian is trainer Carlo Ancelotti gecharmeerd van Branthwaite, die hij nog kent uit zijn tijd bij Everton.

Vorig seizoen werd Brantwaithe nog verhuurd aan PSV. In Eindhoven was hij een belangrijke schakel in het elftal van Ruud van Nistelrooij dat beslag wist te leggen op de TOTO KNVB Beker. PSV wilde de 21-jarige mandekker afgelopen zomer langer vastleggen, maar vond hem uiteindelijk te duur. Technisch directeur Earnest Stewart besloot daarop door te schakelen naar Armel Bella-Kotchap.

Dit seizoen kwam Branthwaite tot 23 officiële wedstrijden voor Everton. Transfermarkt schat zijn marktwaarde inmiddels op 25 miljoen euro. Op Goodison Park ligt de Engelse jeugdinternational tot medio 2027 vast. Zijn laatste contractverlenging dateert van oktober vorig jaar.

Is Jarrad Branthwaite klaar voor de Europese top?

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
22
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
4
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties