Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag kan sleutelrol vertolken: 'Twente heeft een kort lijntje met United'

Laatste update:

Ten Voorde weet waar de aandacht van technisch directeur Arnold Bruggink momenteel naar uitgaat. "De prioriteit ligt op de zijkant voorin", aldus de clubwatcher. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wist dat Pellistri bij United speelde toen hij inviel op het WK. Toen dacht ik: hé, die speelt bij United niet vaak. Misschien heb ik wat connecties bij United om uit te zoeken wat voor jongen dat is. Toen bleek dat hij gewoon deel uitmaakt van de A-selectie."

Ten Voorde, die net als Ten Hag uit Haaksbergen komt en van jongs af aan bevriend is met de coach van United, wil niet vertellen of de Uruguayaan uit de koker komt van zijn voormalig dorpsgenoot. "Dat zou kunnen", gaat hij verder in de podcast. "Mocht die jongen komen, dan gaan we uitzoeken hoe dat precies is verlopen. Ik durf nu nog niet te voorspellen hoe groot de kans is dat hij komt."

Volgens Ten Voorde wordt het in ieder geval geen gemakkelijke opgave voor FC Twente. "Maar het is natuurlijk niet nadelig dat Ten Hag daar zit. Dat is een absoluut voordeel. Anders was die jongen nooit bij Twente op de radar verschenen, dat kun je zelf ook bedenken. Die jongen zal vorige week op vakantie ook nog niet gedacht hebben dat hij mogelijk in Enschede terecht zou komen. Het is echt afwachten."

Zie jij Facundo Pellistri naar FC Twente komen?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties