Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag kan tegen Getafe mogelijk weer beroep doen op succesduo

Laatste update:

De ochtendkrant bericht dat Promes de hamstringkwetsuur die hij opliep in de wedstrijd tegen PSV inmiddels achter zich heeft gelaten en de aanvaller heeft zelfs de groepstraining alweer hervat. Toch is het niet zeker dat hij zal spelen tegen de Spanjaarden, aangezien aankomende zondag ook al de Eredivisie-kraker tegen nummer twee AZ op de agenda staat en Ajax geen risico's wil nemen met Promes. Hetzelfde geldt voor Hakim Ziyech, die voor de winterstop samen met Promes een zeer succesvol duo vormde.

De spelmaker maakte onlangs zijn rentree na blessureleed en speelde afgelopen donderdag negentig minuten tegen Getafe. De naar Chelsea vertrekkende middenvelder kampt echter met klachten aan beide kuiten en liet zondag de wedstrijd tegen Heracles Almelo aan zich voorbijgaan. De verwachting is dat Ziyech kan spelen tegen Getafe, maar ook hier is Ajax voorzichtig. 'Bij de minste geringste twijfel wordt er echter doorgeschakeld naar AZ-thuis', voegt De Telegraaf toe.

David Neres is de derde belangrijke schakel voorin die met een blessure kampt en de Braziliaan zal de wedstrijden tegen Getafe en AZ sowieso niet halen. De Braziliaan liep op 5 november een knieblessure op tegen Chelsea in de Champions League en werd eigenlijk na de winterstop terugverwacht. Neres heeft echter te maken gekregen met een 'serieuze terugslag' en traint nog altijd apart.

Denk jij dat Ajax Getafe uit gaat schakelen?

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
11
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
13
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
20
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
73
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties