Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag kiest man of the match: 'Hij manifesteert zich steeds beter'

Laatste update:

"Voor mij was Berghuis de man of the match, met een goal, een assist en nog een aantal creatieve ideeën. Ik denk dat hij het uitstekend heeft gedaan. Je kunt wel stellen dat hij in vorm is, ja. Dat is hij al vanaf het begin, maar hij is aan het groeien. Hij manifesteert zich steeds beter en levert daardoor een steeds grotere bijdrage", geeft Ten Hag te kennen. De oefenmeester was over het algemeen te spreken over het optreden van zijn ploeg.

Bekijk hier de volledige samenvatting van de persconferentie van Erik ten Hag.

"Er ontstond een goede wisselwerking in een prachtige ambiance, want Ajax speelde heel goed. Na een onachtzaamheidje was de eerste kans voor Besiktas (Michy Batshuayi raakte de paal, red.), maar daarna hebben we de wedstrijd in handen genomen. We kwamen ook goed weg (bij de afgekeurde goal van Besiktas, red.) en daar moeten we waakzaam op zijn, dat zijn details", benadrukt de trainer van Ajax. Hij vindt dat zijn ploeg vaker had moeten scoren. "We moeten scherper, meedogenlozer en rustiger zijn op bepaalde momenten."

"Soms is het ook pech, want bij de kopbal van Haller (vroeg in de tweede helft, red.) weet die keeper haast zelf niet hoe hij 'm eruit houdt. We laten te veel kansen onbenut en dat kan op dit niveau niet", vervolgt Ten Hag. Ajax gaat na twee Champions League-wedstrijden aan de leiding in Groep C, samen met Borussia Dortmund. Beide ploegen hebben zes punten en over drie weken komen die Borussen eerst op bezoek in Amsterdam, waarna twee weken later de return in Duitsland op het programma staat.

"Dit is een ander level dan we gewend zijn, dus tegen Borussia Dortmund zullen we een stapje erbij moeten zetten om daar resultaat te halen", zegt Ten Hag. "Als je dat in die twee wedstrijden niet doet, moeten we nog maar zien hoe de groep ervoor staat. Dat is een uitdaging waar we voor staan, maar het is niet onmogelijk om daar resultaat te halen. Ik heb daar vertrouwen in. We hebben zes punten en een superstart, maar die zes punten hebben we eerder gehad en toen is het niet gelukt. Nu moet het wel lukken."

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties