Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag kijkt naar alternatieven voor De Jong en komt uit in Ligue 1

Laatste update:

Het doorgaans betrouwbare Franse medium meldt dat PSG een flinke transfersom voor de 28-jarige Argentijn wil zien. United zou al geïnformeerd hebben, waarna technisch directeur Luis Campos een prijskaartje van maar liefst 35 miljoen op Paredes geplakt heeft. Het is nog maar de vraag of de Engelsen bereid zijn dat bedrag te betalen voor de middenvelder. De verwachting is dat United in de komende dagen de transfervrije Christian Eriksen gaat presenteren.

Op het middenveld raakte de club deze zomer twee defensieve smaken kwijt. Zowel Nemanja Matic als Paul Pogba hebben de club transfervrij verlaten. Matic speelt het komende seizoen voor AS Roma, terwijl Paul Pogba terugkeert naar Juventus. United heeft de hoop op De Jong nog niet opgegeven, maar is wel al bezig met een plan B. The Red Devils twijfelen wel aan de blessuregevoeligheid van Paredes. De Argentijn miste in het afgelopen seizoen maar liefst twintig officiële wedstrijden bij PSG vanwege blessures.

Paredes kwam in januari 2019 voor veertig miljoen over van Zenit St. Petersburg. Sindsdien speelde de Argentijn 113 wedstrijden voor PSG, waarin hij 3 keer scoorde en 9 assists gaf. Paredes werd drie keer kampioen met de Parijzenaren. De 44-voudig international van Argentinië is een boezemvriend van Lionel Messi. Na het vertrek van Ángel di Maria naar Juventus dreigt de superster opnieuw een Argentijnse vriend te verliezen in Parijs. Ook Mauro Icardi zou moeten vertrekken bij PSG volgens Le Parisien.

Is Leandro Paredes een goed alternatief voor Frenkie de Jong?

Meer nieuws

Maduro vertrekt bij Ajax en volgt Pastoor als trainer op bij Almere City
7
Meerdink gaat in op toekomstperspectief bij AZ: 'Dan wordt het lastig voor mij'
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
18
Michael van Praag droeg tevergeefs oud-collega van de KNVB voor bij Ajax
14
Bayern stuit in zoektocht naar nieuwe trainer op vraagprijs van 100 miljoen
24
Vivianne Miedema neemt na zeven jaar afscheid van Arsenal
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties