Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag krijgt flinke boost in de zoektocht naar nieuwe eerste doelman'

Laatste update:

United heeft de optie om het contract van De Gea met nog een jaar te verlengen, maar de clubleiding twijfelt hevig. De hoge salariskosten - vorig seizoen in totaal naar verluidt een slordige 430 miljoen euro - zou de belangrijkste reden zijn. De Spaanse doelman strijkt zo'n 392.000 euro per week op, waarmee hij tot de grootverdieners van United behoort. De Engelse topclub maakte onlangs nog bekend dat er over het afgelopen seizoen een nettoverlies van bijna 130 miljoen euro is geleden, ondanks dat de inkomsten met achttien procent zijn gestegen tot 653 miljoen euro.

Bij een eventueel vertrek van De Gea is Oblak in beeld om de vacante vacature in te vullen. Volgens The Mirror heeft Atlético Martínez geïdentificeerd als diens vervanger. United zou echter flink in de buidel moeten tasten voor Oblak, daar de Sloveen afgelopen zomer zijn contract nog verlengde tot medio 2028. De doelman werd in 2014 overgenomen van Benfica na vier keer verhuurd te zijn geweest aan Portugese clubs. Sindsdien speelde hij 360 wedstrijden voor Atlético, waarin hij 177 keer de nul hield.

Een andere doelman die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een overstap naar United is Jordan Pickford. De doelman van Everton is eerste keus bij de Engelse nationale ploeg onder bondscoach Gareth Southgate, al kampt de sluitpost momenteel met een bovenbeenblessure. Meerdere clubs zouden de situatie van de 28-jarige Pickford echter in de gaten houden, aangezien hij bij the Toffees nog maar beschikt over een contract tot medio 2024. De gehuurde Martin Dúbravka keert in principe na dit seizoen terug bij Newcastle United.

Is Jan Oblak de geschikte kandidaat om David de Gea op te volgen?

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties