Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag krijgt goed nieuws te horen in zoektocht naar nieuwe versterkingen

Laatste update:

United is echter niet de enige partij met interesse. Zo meldde onder meer Sportsmail dat Chelsea net als United hoopt Borussia Dortmund af te troeven. Het Duitse Sport1 meldde eerder namelijk dat Dortmund de belangrijkste gegadigde is om de aanvallende middenvelder over te nemen. Die Schwarzgelben zouden Kamada een vijfjarig contract willen voorschotelen, inclusief een salarispakket van in totaal veertig miljoen euro. Daarmee zou Dortmund voor willen sorteren op het mogelijke vertrek van Jude Bellingham en Mahmoud Dahoud. Tot slot wordt Kamada volgens Calciomercato ook in de gaten gehouden door AS Roma.

"Daichi Kamada heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een zeer goede Bundesliga-speler bij Eintracht Frankfurt", is technisch directeur Markus Krösche lovend. "Hij heeft zijn rol gespeeld in de sportieve ontwikkeling van de club, met als hoogtepunt de Europa League-zege van vorig seizoen. We hadden graag gezien dat Daichi bij Eintracht was gebleven, maar dat strookte niet met de wensen van de speler. We danken hem voor zijn inzet voor Eintracht en wensen hem het allerbeste voor de toekomst."

Kamada maakte in de zomer van 2017 de overstap van Sagan Tosu naar Frankfurt. De inmiddels 28-voudig international werd in het seizoen 2018/19 verhuurd aan Sint-Truidense VV, waar hij met zestien doelpunten en negen assists zijn doorbraak beleefde. Kamada kwam tot dusver tot 170 wedstrijden voor Frankfurt en was daarin goed voor 37 doelpunten en 31 assists. De rechtspoot blijkt met name op Europees niveau doorslaggevend, door in 38 wedstrijden 14 keer te scoren en 4 assists af te leveren. Met vijf doelpunten en een assist in het seizoen 2021/22 had hij een grote bijdrage in de winst van de Europa League. Ook won hij in het seizoen 2017/18 de DFB-Pokal met Frankfurt.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
9
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties