Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag leeft mee vanuit Engeland: 'Gewoon vervelend, dit hoort niet bij Ajax'

Laatste update:

"Ik heb daar vierenhalf jaar gewerkt op een hele goede manier gewerkt met mensen en dan vind je dat heel vervelend, dat dit gebeurt", zei Ten Hag zaterdag bij Ziggo Sport na de 3-1 zege van Manchester United op Reading in de vierde ronde van de FA Cup. "Zeker ook voor de spelers. Het zijn goede spelers en het is een goede selectie. En op dit moment hebben ze niet de curve kunnen krijgen die je verwacht. En dat vind ik gewoon vervelend, dit hoort niet bij Ajax", verzucht de voormalig coach van de Amsterdamse club.

"Je hoopt ook niet, met de mensen waar je mee samen hebt gewerkt en op een goede manier, dat dit uiteindelijk de uitkomst is", aldus Ten Hag, die nog geen contact heeft gehad met Schreuder in de afgelopen dagen. "Het is heel vervelend en je hoopt en verwacht wat anders." Ajax gooide Schreuder kort na het 1-1 gelijkspel tegen FC Volendam van donderdag op straat. John Heitinga neemt voorlopig de honneurs waar en zit zondag op de bank in de uitwedstrijd tegen Excelsior.

Ten Hag ging ook even in op de prestatie van zijn eigen ploeg in het Engelse bekertoernooi. "We hebben kunnen doen wat we wilden doen en dat is op een dominante manier voetballen. Het eerste uur vond ik zelfs uitstekend. Het ontbrak eerst nog aan doelpunten, maar dat hebben we na rust helemaal goedgemaakt." Casemiro en Fred verzorgden de productie voor de thuisploeg op Old Trafford. Wout Weghorst scoorde niet, maar krijgt wel complimenten van zijn manager.

Weghorst
"Hij doet wat hij moet doen. Sleuren, trekken en in scoringspositie komen. Van de week scoorde hij ook", verwijst Ten Hag naar het doelpunt tegen Nottingham Forest (0-3 winst) in de halve finale van de EFL Cup. "Wout laat anderen ook beter voetballen en is een slim aanspeelpunt. Zijn CV zegt ook voldoende. Overal waar hij speelde heeft Wout geleverd en doelpunten gemaakt." Weghorst had ook tegen Reading een basisplaats, al werd hij wel voortijdig naar de kant gehaald door Ten Hag.

Rafael van der Vaart is behoorlijk onder de indruk van de opmars van Manchester United onder Ten Hag. "Wat hij nu al gedaan heeft, dat had ik nooit verwacht. Die hele club lag echt op zijn gat. En nu doen ze er weer toe", aldus de analist van Ziggo Sport, die overigens niet verwacht dat de grootmacht het Arsenal en Manchester City nog lastig kan maken in de strijd om het kampioenschap in de Premier League.

FA Cup
Manchester United
3 - 1
Reading

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties