Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag looft 'volwassen' Ajax-talent en gaat in op Schöne-verhaal

Laatste update:

"Er is nogal een verschil tussen junior- en mannenvoetbal. Ik denk dat ze dat duidelijk ervaren hebben", doelt Ten Hag in gesprek met FOX Sports op de talenten die zich mogen bewijzen op het trainingskamp. De trainer geeft aan dat de talenten stappen maken, ook Gravenberch. Waar de middenvelder met name in is gegroeid, is zijn volwassenheid, aldus Ten Hag.

Nigel de Jong over terugkeer Ajax: 'Het is mijn jeugdliefde'

De coach stelt dat het lijkt alsof de zeventienjarige Gravenberch steeds meer gaat beseffen waar het om draait. "Topvoetbal gaat om winnen, dan moet je verantwoordelijkheid nemen", legt Ten Hag uit. "Dat heeft een tijdje geduurd en dat is heel logisch gezien zijn leeftijd. Dat hij geweldige kwaliteiten heeft, dat hebben we al een hele tijd eerder gezien."

Door de ontstoken hartspier bij Daley Blind is het mogelijk dat Lisandro Martínez de verdediger achterin gaat vervangen, waardoor Gravenberch op het middenveld kan worden geposteerd. "Daar denk ik zeker aan, maar de komende wedstrijd (tegen Club Brugge, red.) zal zich dat moeten uitwijzen. Hij is er op heel veel facetten klaar voor. Nu moet hij van wedstrijd tot wedstrijd gaan tonen dat hij in het elftal hoort."

Ten Hag heeft meegekregen dat Lasse Schöne weer wordt gelinkt aan Ajax, maar de trainer denkt momenteel niet aan een terugkeer van de middenvelder van Genoa. "Ik had hem liever gehouden, maar hij koos anders. Op dit moment hebben wij die positie ingevuld. Op dit moment is het niet logisch om Schöne terug te halen. Wij hebben daar mogelijkheden", besluit Ten Hag.

Meer nieuws

Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
0
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
11
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
9
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties