Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag maakt tongen los met 'ijskoud' antwoord op afwezigheid Sancho

Laatste update:

Het was eind november een enorme verrassing toen Sancho ineens op het veld van de Brabantse amateurclub OJC Rosmalen werd gespot. Daar werkte de aanvaller aan zijn fitheid, terwijl de rest van de United-selectie op trainingskamp naar Andalusië ging. Ten Hag gaf ruim een week geleden als uitleg dat Sancho 'fysiek en mentaal niet op het juiste niveau zit', en dat hij daarom op aanraden van de Tukker naar Nederland was gestuurd.

Over of er al meer duidelijk was over wanneer Sancho weer aan zou sluiten bij de groep, wilde Ten Hag na afloop van het duel met Burney slechts één woord kwijt. "Nee", antwoordde de oefenmeester bondig. De vooruitzichten voor Sancho lijken dan ook naarder en naarder te worden, gezien de blakende vorm van directe concurrenten Marcus Rashford en Alejandro Garnacho. Eerstgenoemde was woensdag nog trefzeker, terwijl Garnacho zijn talent sinds vlak voor de WK-break steeds meer tentoon begint te stellen.

Sancho's carrière bij United is vooralsnog geen onverdeeld succes. De 23-voudig Engels international kon afgelopen seizoen al geen potten breken en viel deze jaargang zwaar terug na een sterk begin. Vooralsnog staat de teller op acht goals en vier assists in 52 duels over alle competities. Zijn laatste doelpunt dateert van 15 september en werd gemaakt in Europa League-verband tegen Sheriff Tiraspol.

Capital One Cup
Manchester United
2 - 0
Burnley
Denk jij dat er nog toekomst is voor Jadon Sancho bij Manchester United?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties