Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag mag niet klagen als Manchester United naar andere managers kijkt'

Laatste update:

"Als er enige twijfel was, is dat er nu niet meer", schrijft Samuel Luckhurst van het Manchester Evening News. "Manchester United heeft niet de mentaliteit om zich te kwalificeren voor de Champions League."

De ploeg van Ten Hag kent met elf punten achterstand op nummer vier Aston Villa inderdaad een loodzware, om niet te zeggen onmogelijke, klus om te kwalificeren voor het miljardenbal. De late verliespartij in Londen en de teleurstellende plek op de ranglijst kan mogelijk consequenties hebben voor Ten Hag, denkt het Britse medialandschap.

Ten Hag 'out'-dossier


"Zelfs in een van de betere wedstrijden van een chaotische seizoenscampagne, kan dit uiteindelijk als bewijs ingediend worden in het 'Ten Hag-out-dossier'", meent Luckhurst. The Telegraph plaatst ook zijn vraagtekens bij de toekomst van de voormalig Ajax-trainer.

"De ineenstorting van Manchester United tegen Chelsea tekent een serie van patronen van implosie, die Erik ten Hags toekomst bedreigen", kopt die krant. Voor the Red Devils was het alweer de vijfde keer dat na het laatste fluitsignaal de 4-3 stand op het scorebord stond. Vier keer daarvan was United de beslechte partij.

"En die nederlagen volgen een zorgwekkend patroon die niet alleen het karakter van de United-selectie in vraag stelt, maar ook of Ten Hag wel de juiste manager is om hen te leiden."

"Ten Hag klaagde dat zijn team na het uitvallen van Raphaël Varane en Jonny Evans het ontbrak aan leiderschap", vervolgt de krant. "Maar dat is geen excuus. En dat weet hij."

"Manchester United is in niets een meer elitaire club dan toen Ten Hag het stokje overnam", kopt The Guardian. "De late ineenstorting was geen verrassing. Ten Hag heeft deze baan bijna twee jaar. Hij mag niet klagen als de nieuwe eigenaren ervoor kiezen om in de zomer naar een andere manager te kijken."

Meer nieuws

Vitesse krijgt goed nieuws van de KNVB: 'Licht aan het einde van de tunnel'
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
1
Terugkeer van Stefan de Vrij bij Feyenoord is 'totaal niet aan de orde'
38
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
70
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
11
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet boete betalen
40

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties