Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag na verlies tegen PSV: 'Een seizoen gaat niet in een lijn naar boven'

Laatste update:

"We hebben het met iedereen nagesproken en geanalyseerd waar het is misgegaan. Eerst als coach in de spiegel kijkend en ook zeker de spelers de spiegel voorhoudend. In dit soort wedstrijden is in je eigen waarde blijven geloven belangrijk. In die uitvoering ging het een en ander mis", vertelt Ten Hag in gesprek met Ajax TV. Ajax kreeg veel kritiek over de manier van spelen tegen PSV. "We kregen ruimtes aangeboden, maar deden er niets mee", aldus Ten Hag, die zich geen zorgen maakt. "Een seizoen gaat niet in een lijn naar boven. Je hebt altijd mindere prestaties. Het was onder de maat, als team, het individu en dat gaat ook vaak samen."

Meer: Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland

De Ligt kon tegen PSV niet spelen door een knieblessure, maar is op de weg terug. "Het was te kort dag. Het was een race tegen de klok, maar het was niet honderd procent, niet goed genoeg. Medisch gezien was het niet verantwoord. Dan moet je het ook niet doen, ondanks de belangen. Want als het ook maar enigszins had gekund, dan hadden we het wel gedaan. Ik verwacht dat hij in de loop van de week opknapt en dat hij er tegen Fortuna Sittard weer bij kan zijn."

Het enige lichtpuntje voor Ajax in de wedstrijd tegen PSV was het debuut van Ryan Gravenberch. Hij nam het record van Clarence Seedorf over als jongste Ajax-debutant in de Eredivisie. "We hebben hem de hele voorbereiding meegenomen en hij laat zien dat hij het niveau aan kan", aldus de trainer. "We willen hem uitdagen, ook al op korte termijn. Hij moet nog op een aantal vlakken groeien, maar dat betekent dat hij moet spelen en dat kan ook bij het eerste elftal."

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties