Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag neemt vijftal talenten, aankoop én miskoop mee naar trainingskamp

Laatste update:

Ajax is zaterdagochtend met drie dubbeldekkerbussen, zodat de anderhalve meter kon worden gewaarborgd, richting Schiphol vertrokken, om van daaruit richting Salzburg te vliegen. Ajax Showtime wist afgelopen week al te melden dat Ünüvar, Rensch, Brobbey en Taylor van de partij zouden zijn. Ook het Amerikaanse talent Méndez heeft een plaats gekregen in de selectie, terwijl Sontje Hansen een enigszins opvallende afwezige is.

Kudus maakt voor het eerst deel uit van de selectie van Ajax. Het duurde even voor de van FC Nordsjaelland overgekomen aanwinst vrijgegeven werd. Ook Magallán is van de partij in Oostenrijk en dat is enigszins opvallend, daar zijn rol uitgespeeld lijkt. De Argentijnse verdediger, die afgelopen seizoen verhuurd werd aan Alavés, krijgt een kans zich te laten zien aan Ten Hag. Ajax werkt in Oostenrijk twee oefenwedstrijden af: komende dinsdag is Wolfsberger AC de tegenstander, waarna volgende week zaterdag een duel met Red Bull Salzburg op het programma staat.

De volledige selectie van Ajax: André Onana, Maarten Stekelenburg, Dominik Kotarski, Kjell Scherpen, Sergino Dest, Noussair Mazraoui, Edson Álvarez, Devyne Rensch, Perr Schuurs, Lisandro Magallan, Jurriën Timber, Daley Blind, Nico Tagliafico, Lisandro Martínez, Razvan Marin, Carel Eiting, Donny van de Beek, Kenneth Taylor, Zakaria Labyad, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Naci Ünüvar, Alex Méndez, Mohammed Kudus, David Neres, Noa Lang, Dusan Tadic, Klaas Jan Huntelaar, Quincy Promes, Antony, Lassina Traoré en Brian Brobbey.

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
42
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties