Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag negeert forse kritiek en heeft bemoedigende woorden voor Antony

Laatste update:

Op Old Trafford duurde het een klein uur voordat the Red Devils tot scoren kwamen. Casemiro opende de score op aangeven van landgenoot Antony. Vier minuten later was de middenvelder opnieuw trefzeker, waarna invaller Fred het duel in het slot gooide. Amadou Mbengue deed wat terug namens Reading. Ondanks de dubbelslag van Casemiro werd Antony tot Man of the Match gekroond. Door zijn immense prijskaartje van rond de honderd miljoen euro, ligt de ex-Ajacied in Engeland logischerwijs onder een vergrootglas.

De Engelse media waren de afgelopen tijd kritisch over het gebrek aan impact van de aanvaller. In het FA Cup-treffen met Reading was Antony met een assist belangrijk voor zijn ploeg en was hij constant dreigend. Ten Hag vertelde na afloop onder de indruk te zijn van zijn pupil. "Hij wordt steeds beter. Hij moet dynamischer en directer worden en nu had hij een geweldige pass in huis waar het eerste doelpunt uit voortkwam", aldus de trainer.

Ten Hag liet weten blij te zijn met de ontwikkeling die Antony doormaakt. "Maar er komt nog wel meer aan. Ik weet dat hij daartoe in staat is. Hij heeft veel potentie en moet iedere dag stappen maken." Tot nu toe speelde Antony twintig duels voor United. Daarin maakte hij vijf doelpunten en gaf hij één assist.

Van der Vaart kritisch
Bij Ziggo Sport kreeg Antony naast lof ook de nodige kritiek van analist Rafael van der Vaart. "Antony had een paar leuke momenten, maar hij was ook een paar keer egoïstisch. Hij moet wel echt wedstrijden gaan beslissen, want die kwaliteiten heeft hij. Daar zal Ten Hag ook wel op hameren, want die houdt niet van die tierlantijnen", weet Van der Vaart. Ook moet Antony niet overdrijven vind de analist. Van der Vaart refereerde aan een moment waarbij de aanvaller zijn tegenstander uitdaagde. "Wat wil hij nou? Er gebeurt helemaal niks en dan glijdt hij ook nog eens uit. Hij overdrijft. En de makkelijke ballen maakt hij niet. Vijftig procent minder gedoe en dan is het prima", aldus de oud-speler.

FA Cup
Manchester United
3 - 1
Reading

Meer nieuws

Virgil van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracter
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties