Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Niet het Ajax-spel wat we kennen van onze ploeg'

Laatste update:

Ajax was in de eerste helft op voorsprong gekomen via Dusan Tadic. Een kwartier voor tijd tekende Vito van Crooij voor de gelijkmaker. Ten Hag zag dat zijn ploeg voor rust de controle over het duel had, maarna de thee was dat anders. "In de tweede helft verloren we de controle omdat we veel te snel de bal kwijt waren. Dat is niet het Ajax-spel wat we kennen van onze ploeg", zei Ten Hag na afloop van de winstpartij. "In het druk zetten zat ook een heel slechte afstemming, waardoor we in grote ruimtes kwamen te spelen en niet in de duels."

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

Hakim Ziyech en Frenkie de Jong waren niet okselfris en kwamen niet in actie. Ziyech ontbrak zelfs in de wedstrijdselectie, terwijl De Jong negentig minuten lang de bank warm hield. Ten Hag wilde de afwezigheid van het tweetal niet als excuus gebruiken. "Ik praat nooit over de spelers die er niet zijn. Je moet het doen met de spelers die je wel hebt. Natuurlijk missen wij ze, maar de spelers die er nu stonden zijn ook goede spelers", aldus de coach, die Ajax ternauwernood zag winnen en daarmee het gat met koploper PSV weet te verkleinen. "Dit mogen wij niet accepteren. We komen in een bepaalde fase, de punten worden steeds schaarser."

Ten Hag was blij dat zijn ploeg drie punten uit het vuur sleepte. Volgens de coach heeft Ajax daarmee geleerd van het duel met sc Heerenveen van januari. Vlak voor tijd kwam Ajax toen op een 4-3 voorsprong, maar eindigde de wedstrijd in een 4-4 gelijkspel. "Nu trekken we hem uiteindelijk wel over de streep", aldus Ten Hag. "We komen nu in een fase waarin de punten steeds schaarser worden. De tegenstander moet ik ook een compliment maken. Ze deden het uitstekend. Maar in de tweede helft moeten we er veel meer tegen over zetten om de wedstrijd te blijven controleren."

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
4
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties