Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag ontkent interesse: 'Er is op dit moment geen sprake van'

Laatste update:

Ten Hag erkende donderdagavond in gesprek met ESPN dat Ajax via directeur voetbalzaken Marc Overmars nog altijd nauw in contact staat met Alderweireld. "We hebben goed contact met Alderweireld, maar we hebben geen concrete interesse", zei de trainer. "We hebben continu contact. Marc onderhoudt met alle spelers die vertrokken zijn bij Ajax nauwe contacten, kijk maar naar Klaassen. Op dit moment is daar geen sprake van."

Vorige week maakte De Telegraaf bekend dat PSV geïnformeerd zou hebben naar Alderweireld. Algemeen directeur Toon Gerbrands ontkende dat desgevraagd, waarna Ajax-clubwatcher Mike Verweij liet weten dat er wel degelijk interesse is vanuit Eindhoven in de diensten van de Belg bij zaakwaarnemer Stijn Francis. "Vennegoor of Hesselink heeft gebeld met de zaakwaarnemer van Toby Alderweireld", zei Verweij in een video op de website van zijn werkgever."Vennegoor of Hesselink is scout bij PSV en zou met Francis over meerdere spelers hebben gesproken. "Er is ook heel nadrukkelijk naar de situatie van Alderweireld geïnformeerd."

"Of PSV een serieuze optie wordt, ligt vooral aan Ajax", vervolgde Verweij. "Als Ajax komt, hoeft Alderweireld daar geen drie seconden over na te denken. Dan gaat hij liever naar Amsterdam dan naar Eindhoven." De Ajax-clubwatcher sprak zijn twijfels uit over een eventuele terugkeer van Alderweireld naar de Johan Cruijff ArenA. Hij wees naar het tot medio 2023 doorlopende contract van de centrumverdediger in Londen. "Dus zij zullen hem ook niet voor niets laten gaan. Hij is nu 31 jaar, met een restwaarde van nul."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties