Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag op persconferentie nog in onzekerheid: 'Moet je teleurstellen'

Laatste update:

"Nee, ik moet je teleurstellen", vertelt de oefenmeester aan de NOS. "We zullen van uur tot uur moeten bekijken of hij fit genoeg is om morgen te starten. De training is daar niet doorslaggevend bij, want we zullen niet zo intensief gaan trainen." Ten Hag voegt er later tegenover FOX Sports aan toe dat Ajax wel een 'verantwoord risico' kan nemen met De Jong. "Als het niet verantwoord is, dan doen we het niet."

"De speler moet daar zelf een keuze in maken, want ik kan niet weten wat hij voelt. Uiteindelijk bepaal ik of hij wordt opgesteld. Hij is positief gestemd. Wij staan er positief in", maakt Ten Hag duidelijk. De trainer kan in ieder geval niet beschikken over de geschorste Nicolás Tagliafico, waardoor de invulling van de linksbackpositie nog onzeker is. "We hebben een aantal opties. Noussair Mazraoui is een optie, maar we kunnen ook met Daley Sinkgraven of Daley Blind daar spelen."

Ali Dursun, de zaakwaarnemer van De Jong, liet maandagochtend tegenover De Telegraaf al weten dat het goed gaat met zijn cliënt. "Hij reist met de ploeg mee naar Italië en ik denk dat hij kan spelen tegen Juve", zei hij. "Frenkie zelf is positief gestemd. De wissel was uit voorzorg. Frenkie voelde de hamstring opspelen, maar er was geen moment dat de pijn er echt inschoot. Dus het lijkt erop dat de schrik groter was dan de schade."

-
Denk je dat Frenkie de Jong dinsdag een basisplaats heeft?

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
0
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
3
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties