Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag 'overal op voorbereid': 'Als trainer ben je geen tovenaar'

Laatste update:

"De Klassieker heeft een speciale lading. Het is Amsterdam versus Rotterdam. De rivaliteit is hoog. Het is logische dat de adrenalinefactor en dit soort wedstrijden hoger ligt", zei Ten Hag vrijdagmiddag tegenover de aanwezige media. Hij nam beging januari het stokje over van de ontslagen Marcel Keizer en heeft in een paar weken tijd kennis moeten maken met zijn selectie. Veel veranderingen zullen zondag niet zichtbaar. "Als trainer ben je geen tovenaar. Het is dus onmogelijk om zo'n korte tijd al dingen naar mijn hand te zetten. Het zijn eerder aanzetten tot nieuwe facetten en hopelijk zie ik daar zondag al iets van terug tegen Feyenoord. Maar voor grote veranderingen en verbeteringen heb je als trainer een langere termijn nodig."

Wat Ten Hag het meest is opgevallen tijdens zijn eerste weken bij Ajax? "Het meest bijzondere; de ambitie en drive die in deze groep zit", aldus Ten Hag, die moet zien af te rekenen met het stempel dat hij met zich meedraagt als verdedigende trainer. "De Ajax-huisstijl? Daar hebben we inderdaad over gesproken. Ajax staat voor dominant en attractief voetbal, daar staat Erik tegen Hag ook voor. In Duitsland noemden ze mij de balbezit-trainer, bij Go Ahead speelde ik met een superaanvallend middenveld en bij Utrecht met superaanvallende backs en werd mijn nummer tien libero. Moet ik nog verder gaan?"

Ten Hag benadrukte dat Ajax klaar is voor de confrontatie met de nummer vijf van de Eredivisie. "Dat zie ik aan de reactie van de groep. Ze hebben vertrouwen. We hebben heel veel goede dingen benadrukt en andere dingen toegevoegd", zei de coach, die Ajax laat uit gaan van eigen kracht. "Natuurlijk kijken we naar Feyenoord en hun kwaliteiten, maar zeker ook naar hun zwaktes. We zijn overal op voorbereid."

-
Hoe denk jij dat Ajax - Feyenoord eindigt?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
6
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties