Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag pakte vakantiedagen af van Twente-jeugd: 'Wat is dit voor kerel?'

Laatste update:

Ten Hag startte zijn trainersloopbaan bij FC Twente, waar hij de B1 onder zijn hoede kreeg. "Erik was net gestopt als voetballer toen hij ons ging trainen en hoofd opleidingen werd", legt de 33-jarige Brama uit. "Het eerste wat hij bij de kennismaking met de groep voor de zomer vertelde was dat hij ons een paar vakantiedagen ging afpakken en dat we eerder moesten beginnen. Typisch Erik haha… je zag de spelers kijken van, 'wat is dit voor een kerel?' Ik vond het eerlijk gezegd wel prima. Ik heb heel wat discussies met hem gehad."

Bekijk hire een uitgebreid interview met Erik ten Hag

Brama erkent dat hij en Ten Hag 'nogal eigenwijs' zijn en dat leverde volgens de speler wel eens strijd op. "Maar dat gebeurde altijd wel vanuit een gevoel van wederzijds respect. Vanaf de eerste dag was hij anders dan andere trainers die ik had gehad. Tactisch was hij veel verder", legt Brama uit. "Later heeft hij me als trainer van Utrecht opgehaald. Ik vind hem een geweldige trainer. Hij is iemand die tactisch heel ver denkt."

Ten Hag legt de lat hoog voor zijn spelers, weet Brama uit ervaring. "Hij vraagt veel van zijn spelers en als je daarin meegaat en dat omarmt, kun je je als speler geen betere wensen. Hij maakt spelers en een team beter met een andere manier van trainen. Onze visies over voetbal sluiten heel nauw bij elkaar aan. Hij komt altijd met een oplossing waarbij ik denk: 'ja, zo moet het'."

-

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties