Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag passeert Cristiano Ronaldo voor Manchester Derby

Laatste update:

Voor Ten Hag komt met de derby een einde aan een periode van ruim twee weken zonder wedstrijd. Vanwege het overlijden van Queen Elizabeth zagen the Red Devils meerdere wedstrijden worden afgelast. In de competitiewedstrijden die United wél speelde in september maakte de ploeg een sterke indruk. Dusdanig zelfs, dat Ten Hag er de Manager van de Maand-award aan overhield. Hij werd daarmee de derde Nederlander in de geschiedenis na Martin Jol en Ronald Koeman.

Meer: Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: ‘Als jij je werk zou doen...’ | Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen

Tegen City kiest Ten Hag opnieuw voor een centraal duo met Varane en Martínez. Harry Maguire is geblesseerd en om die reden niet van de partij. Tyrell Malacia krijgt aan de linkerkant nog altijd het vertrouwen, terwijl Diogo Dalot de rechterkant moet bestrijken. Op het middenveld moeten Christian Eriksen en Scott McTominay voor de controle zorgen en is Bruno Fernandes de meest vooruitgeschoven man. Ronaldo is zijn basisplek kwijt. Hij begint op de bank en ziet zijn plek in de punt van de aanval worden ingenomen door Rashford. De Engelsman wordt geflankeerd door Jadon Sancho en Antony.

Josep Guardiola, die een basisplek heeft ingeruimd voor Nathan Aké, sprak mooie worden over Ten Hag in aanloop naar de Manchester derby. "Ik heb heel veel bewondering voor Erik", aldus de Spanjaard. "Hij heeft ongelooflijk werk verricht in Nederland. Ajax was in de afgelopen jaren een voorbeeld in Europa en United geeft hem nu het vertrouwen. Hij weet, en ik weet, dat alles draait om de resultaten. Ik ben hier nog steeds vanwege de resultaten uit het verleden. Als je wint bij een grote club krijg je tijd, als je niet wint zit je in de problemen. Maar als United voor Erik heeft gekozen, is dat omdat ze vertrouwen in hem hebben."

Opstelling Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Aké, Cancelo; Gündogan, Silva, De Bruyne; Foden, Haaland, Grealish

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Martínez, Malacia; Eriksen, McTominay, Fernandes; Antony, Rashford, Sancho

Premier League
Manchester City
6 - 3
Manchester United
Wat wordt het resultaat bij Manchester City - Manchester United?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties