Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag reageert op kritiek FIFPro: 'Ze hebben een punt'

Laatste update:

Het ging om Hakim Ziyech, Lasse Schöne, Dusan Tadic en Nicolás Tagliafico. Alleen Tadic was geen basisspeler tegen de Oostenrijkers; de Servische miljoenenaankoop viel in de tweede helft in. Volgens Ten Hag is de kritiek van de FIFPro begrijpelijk, maar worden niet de juiste personen op de vingers getikt. "Ze hebben een punt. Maar ik vind niet dat je bij de clubs, maar bij de bonden moet zijn", wordt Ten Hag geciteerd door Voetbal International tijdens de persconferentie voorafgaand aan de returnwedstrijd.

"De clubs zullen natuurlijk ook hun argumenten en visie hebben, maar het zijn de bonden die de speelschema's maken. Wij stellen de kalender niet samen", maakt Ten Hag duidelijk. "Het is wel zo dat we tijdens het seizoen gaan kijken of bepaalde spelers een extra weekje rust nodig hebben." De oefenmeester geeft aan dat de FIFPro geen contact met Ajax heeft opgenomen. Wel vertelt hij dat WK-gangers in de komende weken mogelijk rustperiodes krijgen.

"Dat zou kunnen, we zullen continu in de gaten houden wat het beste is voor de spelers", aldus de coach. "Het zou kunnen dat een speler dan een wedstrijd gaat missen, ja. Maar Ajax speelt in de regel veel wedstrijden, met Europees voetbal, en daar hebben we onze selectie ook op samengesteld." Ajax verdedigt woensdag in Graz een 2-0 voorsprong. Als de Amsterdammers doorgaan, wacht in de derde voorronde van de Champions League een tweeluik met Standard Luik.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties