Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag reageert op oordeel van Perez over Ajax: 'Je slaat een beetje door'

Laatste update:

Perez krijgt de vraag hoe hij naar het Ajax van dit seizoen kijkt. "Nationaal vind ik dat Ajax teleurstelt, door de diepte in de selectie, de middelen en de kwaliteiten", antwoordt Perez. "Negen verliespunten, dat is matig. Internationaal gaat het fantastisch, dat is ook waar het om gaat. Ook als speler, om je waarde op te krikken. Vooral die wedstrijden tegen Borussia Dortmund. Als je die op deze manier twee keer kunt verslaan, is dat natuurlijk geweldig."

"Maar nationaal vind ik het heel matig, gezien de mogelijkheden. Ik weet niet of Erik dat ook vindt", zo richt Perez zich tot Ten Hag. "Zo ken ik je, Kenneth. Kenneth, je slaat een beetje door", reageert de trainer van Ajax. "Maar ik ben zeker teleurgesteld, want we hebben onnodig puntverlies geleden. Zeker tegen Go Ahead Eagles, zeker tegen FC Utrecht, zeker tegen FC Twente. Helemaal waar."

"Maar we hebben in de Eredivisie ook schitterende wedstrijden gespeeld, met mooie uitslagen. Tegen Cambuur, PSV. Het is wisselend. Maar ik ben het er mee eens dat een aantal wedstrijden onder de grens waren, dat is niet goed. Daar moeten we mee aan de slag, dat is wel duidelijk", vervolgt Ten Hag. Hij wordt vervolgens gevraagd naar de verdedigende speelstijl die bijvoorbeeld Go Ahead Eagles in het duel met Ajax (0-0) hanteerde.

"Wat je laat zien in Europa, representeert de Eredivisie. Je ziet dat alle Nederlandse clubs het goed doen in Europa, onder leiding van een nieuwe generatie trainers die het buitengewoon goed doen. Dat zie je ook terug in de Eredivisie, waar realistisch wordt gevoetbald en realistisch tegenstand wordt geboden. Dat kunnen we alleen maar toejuichen, want daardoor krijgen we een sterkere Eredivisie. Laten we hopen dat dit proces zich verder zet", zegt Ten Hag. "In de wedstrijden tegen Go Ahead Eagles en Heracles hebben we daar geen oplossing op gevonden, dat daagt ons alleen maar uit. Daar moeten wij mee aan de slag."

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
24
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
31
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
34
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties