Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag ruikt kansen tegen Juventus: 'Dat plan moeten wij gaan trekken'

Laatste update:

Ten Hag ziet kansen tegen de Italianen, maar erkent dat Juventus favoriet is. "Als wij er onbevangen, maar wel realistisch tegenaan gaan, liggen er zeker kansen." De coach bestempelt Juventus als een ervaren ploeg die op verschillende manieren kan spelen. "Dat maakt de uitdaging des te groter en daar liggen ook de kansen."

De oefenmeester vindt Juventus meer dan alleen Cristiano Ronaldo en noemt spelers als Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci en Mario Mandzukic. "Maar Ronaldo is gehaald om ze van de frustratie van het maar niet winnen van de Champions League af te kunnen helpen. De Champions League is hun doel dit jaar. Aan ons om dat te dwarsbomen."

De 3-0 overwinning van Juventus op Atlético Madrid maakte indruk op Ten Hag. De Italiaanse topclub verloor in februari met 2-0 van los Colchoneros, maar in eigen huis wist Juventus de ommekeer te realiseren via Ronaldo, die een hattrick produceerde. Ten Hag hoopt dat zijn ploeg aan voetballen toekomt tegen Juventus.

"Dat plan moeten wij gaan trekken. We moeten het realistisch tegemoet treden en de Europese wetten aannemen. In het afgelopen jaar hebben we stappen voorwaarts gezet. Dit wordt de grootste uitdaging. Twee traditierijke clubs, twee geweldige shirts, de onderlinge historie en twee clubs die vele titels hebben gewonnen. Dat zindert, maakt nieuwsgierig en we kijken er enorm naar uit."

Wie verwacht jij dat de volgende ronde van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
20
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
6
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties