Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag ruimt in CL-selectie Ajax plaats in voor zestienjarig toptalent

Laatste update:

Gravenberch geldt als een van de grootste talenten van Ajax en deed dit seizoen namens de beloften al tweemaal mee in de Keuken Kampioen Divisie. Hij is niet de enige jongeling die deel uitmaakt van de Champions League-selectie van Ajax. Ook onder anderen Sven Botman, Jurgen Ekkelenkamp en Ché Nunnely zijn aan de lijst toegevoegd.

Datzelfde geldt voor Joël Veltman, Hassané Bande en Vaclav Cerny: het drietal staat al geruime tijd aan de kant met blessureleed. Het team van coach Erik ten Hag is in de groepsfase van de Champions League ingedeeld in een groep met Bayern München, Benfica en AEK Athene. Ajax begint zijn campagne over anderhalve week met een thuiswedstrijd tegen AEK Athene.

De volledige Champions League-selectie van Ajax:

Doel: André Onana, Kostas Lamprou, Dominik Kotarski en Stan van Bladeren.

Verdediging: Rasmus Kristensen, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Perr Schuurs, Luis Orejuela, Nicolás Tagliafico, Mitchell Bakker, Navajo Bakboord en Sven Botman.

Middenveld: Donny van de Beek, Daley Sinkgraven, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Dani de Wit, Azor Matusiwa, Noa Lang, Ryan Gravenberch en Jurgen Ekkelenkamp.

Aanval: David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Hassané Bande, Zakaria Labyad, Kasper Dolberg, Vaclav Cerny, Kaj Sierhuis, Dennis Johnsen en Ché Nunnely.

Overleeft Ajax de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties