Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag sluit EK-deelname niet uit: 'Maar een zekerheid? Zover is het nog niet'

Laatste update:

De scepsis bij Ten Hag is er vanwege de enkelblessure die Blind in de WK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Gibraltar (0-7). "Ik denk dat het zeker nog niet zover is", zei de Ajax-coach op de persconferentie na afloop van de 0-3 zege op Feyenoord van zondag. "Dat hij goede progressie boekt, is wel helder. Het is zeker niet onmogelijk. Maar een zekerheid? Zover is het nog niet." Over de tegen Feyenoord uitblinkende Stekelenburg, die een strafschop van Leroy Fer onschadelijk maakte, klonk een veel optimistischer geluid.

Strijd tussen Stekelenburg en Bijlow lijkt gestreden bij Oranje

De keuze tussen de doelmannen van Ajax en Feyenoord wat betreft Oranje lijkt te zijn gemaakt.Lees artikel

"Het is natuurlijk aan Frank de Boer, maar Stekelenburg was wederom fantastisch vandaag", kreeg de Ajax-doelman lof toegezwaaid van zijn trainer. "Op bijna alle vlakken van het voetballen: in het opbouwen, bij het ballen verwerken, in zijn coaching, in het brengen van rust en vandaag stond hij ook nog eens extra in de spotlights door het stoppen van een penalty op een cruciaal moment." Eerder op de dag kreeg Stekelenburg, die onlangs zijn contract bij Ajax verlengde, al complimenten van De Boer.

"Maarten staat er heel goed voor op dit moment", vertelde De Boer zondagochtend in Goedemorgen Eredivisie. "Die maakt een hele goed indruk. Justin Bijlow maakt ook een stabiele indruk. Hij heeft natuurlijk veel blessures gehad en ging soms door zijn enthousiasme niet voor het beschermen van zichzelf. Maar op dit moment staat Maarten er wel goed voor, ja." De kans is groot dat De Boer uiteindelijk kiest voor Tim Krul, Jasper Cillessen en Stekelenburg als de doelmannen in de definitieve EK-selectie van Nederland.

De Boer liet zich ook uit over Blind, die net als collega-verdediger Virgil van Dijk herstellende is van een zware blessure. "Dat is natuurlijk een heel andere blessure. En wat ik gehoord heb op dit moment staat hij er goed voor. Hij ligt zelfs voor op schema", bleef de bondscoach van Oranje hoopvol over Blind. "Hij kan zelfs op 28 mei al aansluiten eventueel, als alles goed gaat. Dan heeft hij natuurlijk nog tijd genoeg", aldus De Boer.

Zie jij Daley Blind en Maarten Stekelenburg naar het EK gaan?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties