Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Spijtig, ook gezien de persoonlijke verhouding die ik met hem heb'

Laatste update:

"Ik vind zijn afwezigheid vanuit meerdere oogpunten zonde. Als er nu toch één publieksspeler is in Nederland... Robben was toch de blikvanger in het laatste decennium in het Nederlandse voetbal", zegt Ten Hag dinsdag op de persconferentie in aanloop naar het duel met Bayern, geciteerd door onder meer Ajax Life. De trainer van Ajax vindt Robben nog steeds 'ontzettend goed'.

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

"Het is spijtig voor hemzelf, maar ook gezien de persoonlijke verhouding die ik met hem heb, vind ik het jammer dat hij niet kan meespelen", aldus Ten Hag, die in het verleden bij Bayern werkzaam was. Hasan Salihamidzic, technisch directeur van der Rekordmeister, en voorzitter Karl-Heinz Rummenigge waren onlangs lovend over de impact van Ten Hag in Amsterdam.

"Dit Ajax is met afstand het beste van de afgelopen tien jaar", aldus Rummenigge. "Helaas hebben ze het de laatste jaren Europees wat minder gedaan, maar Ten Hag leidt ze langzaam maar zeker terug naar de top. Ajax heeft een interessante, jonge ploeg. Dat hebben we hier tijdens de eerste wedstrijd tegen Ajax (1-1, red.) al gezien." Ten Hag is blij met de mooie woorden, maar neemt de lofzang niet al te serieus.

"Ik ken dat wel: dat is de tegenstander heel groot maken. We moeten ons geen zand in de ogen laten strooien, ons eigen spel spelen en honderd procent geven. Alles zal bij ons moeten kloppen. Bayern is een geweldige club en staat al jaren aan de wereldtop dankzij een goede filosofie", wordt de oefenmeester geciteerd door Voetbal International.

Wat verwacht jij van Ajax-Bayern München?

Meer nieuws

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
20
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
22
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
40
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties