Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag spreekt zich uit over meespelen van Berghuis in Klassieker

Laatste update:

"Het is geen dingetje waarover ik moet nadenken. Natuurlijk neem ik Steven mee", zo tekent De Telegraaf op uit de mond van Ten Hag. Berghuis was sinds zijn komst van Feyenoord goed voor zeven doelpunten en zeven assists in twintig officiële wedstrijden voor Ajax. "Bang? Kom! Als de veiligheid niet kan worden gewaarborgd, moeten we helemaal niet gaan. We moeten ons als groep wel tegen de eventuele vijandigheid wapenen. Dat doen we ook, want daar zijn strategieën voor."

"Er zijn strategieën om je te wapenen tegen vijandigheid, zoals we die onlangs in Dortmund tegenkwamen", zo vult Ten Hag tegenover het Algemeen Dagblad aan. Ajax won vorige maand het Champions League-duel op bezoek bij Borussia Dortmund met 1-3. "Het gaat erom hoe wij daar als team, en Steven zelf, mee omgaan. Ik denk dat iedereen blij is met hem. Hij heeft het ongelofelijk naar zijn zin, ook vanwege de manier waarop wij voetballen. Ik zie hem groeien en denk dat er nog rek in zit.''

Ten Hag kijkt er naar uit om tegenover Feyenoord te staan, voorlopig op één punt achterstand de naaste achtervolger van Ajax. "Ik had wel verwacht dat Feyenoord ons kon bijbenen zoals ze dat tot nu toe doen. Dat lukte ze vorig jaar ook al. Ik vind dat de technisch directeur van Feyenoord een heel goede selectie heeft samengesteld, voor een goede trainer. Dan krijg je dit. En ook PSV heeft een mooie selectie staan."

-

Meer nieuws

De Telegraaf weet welke Italiaanse topclub gaat voor Kenneth Taylor
8
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
29
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
18
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
8
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
68

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties