Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Tegen Sturm Graz worden niet beste spelers bij elkaar gebracht'

Laatste update:

Trainer Erik ten Hag heeft onder meer de beschikking over de miljoenenaankopen Daley Blind en Dusan Tadic, maar geeft voor de camera's van Ajax TV aan dat hij nog niet weet of zij meteen in actie zullen komen: "In de opstelling tegen Sturm Graz worden niet direct de allerbeste spelers bij elkaar gebracht. We moeten kijken naar het beste team. Dat is altijd het geval, maar zal woensdag nog veel meer gelden", legt hij uit.

Blind trainde tot nu toe slechts twee keer mee, terwijl Tadic zich zondag pas bij zijn nieuwe werkgever meldt. De Serviër kreeg extra vakantie na een lang Premier League-seizoen met Southampton en het WK waar hij namens Servië actief was. Achter de namen van Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en Donny van de Beek staat daarnaast wegens lichte blessures een vraagteken en Kasper Dolberg mist, doordat hij een groot deel van de afgelopen voetbaljaargang aan de kant stond, wedstrijdritme.

Ten Hag is wel te spreken over de komst van Blind en Tadic: "Voor ons was het zaak om een zo sterk mogelijke selectie te hebben en dat is gelukt. Dat is een compliment voor heel veel afdelingen binnen Ajax", is hij duidelijk. Dat er door de komst van verder Perr Schuurs, Zakaria Labyad en, de inmiddels door een forse blessure uitgeschakelde, Hassane Bandé luxeproblemen zullen ontstaan, vreest hij echter niet: "Goede spelers kunnen altijd samenspelen als ze de bereidheid hebben om elkaar te steunen."

"We moeten nu bouwen aan een sterk elftal dat dominant en attractief voetbal speelt en resultaten gaat halen", gaat hij verder. De eerste stap richting die sterke basiself moet volgende week gezet worden, weet ook Ten Hag: "Tegen Sturm Graz moeten we er direct staan. Alles moet in elkaar vallen, zodat er een geoliede machine ontstaat. Daar zijn we mee bezig geweest en dat gaat steeds beter. We hebben goede stappen gezet." Ajax speelt op 25 juli in eigen huis de heenwedstrijd tegen de Oostenrijkers. De return staat een week later, op 1 augustus, op het programma in de Merkur Arena.

Denk jij dat Ajax aanstaande woensdag gaat winnen van Sturm Graz?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties