Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'Veel mensen beseffen niet hoe hij sociaal van invloed is'

Laatste update:

"Ik vind de glimlach bij Hakim mooi. Die mag ik graag zien, want dan weet je dat hij geniet. Hij is een echte voetballiefhebber, het moet bij hem ook op een mooie manier. Dat heeft hij nu weten te koppelen aan winnen. Dat doet mij zeer deugd. Maar ook zijn uitstraling doet mij veel", aldus Ten Hag, die lovend is over de kwaliteiten én het karakter van de spelmaker.

Ten Hag realistisch over vorm: 'Het was niet des Ajax'

"Hoe hij kan schilderen met zijn linkerbeen... Dat is maar één van zijn kwaliteiten, want veel mensen beseffen vaak niet wat hij allemaal voor het team doet en hoe hij sociaal van invloed is. Hij is een mooie persoonlijkheid." De oefenmeester van Ajax zegt dat hij veel van zichzelf terugziet in Ziyech. Zo is de creatieveling net als de trainer 'heel direct en eerlijk'.

"Dat ben ik ook en daar houd ik van. What you see is what you get", aldus Ten Hag, die ook een goede band heeft met Quincy Promes. "Hakim is niet altijd makkelijk. Dat is Quincy ook niet. Maar om met dat soort spelers om te gaan, is juist uitdagend. Om hen te prikkelen en in hun kracht te zetten, dat is uitdagend", aldus Ten Hag, die bij Go Ahead Eagles al met Promes samenwerkte.

"Voor mij is hij niet moeilijk, maar hij heeft wel zijn emoties", zegt de trainer over de Oranje-international. "We hebben een band en daar gaat het om. Ik weet wel hoe ik hem moet benaderen om het beste in hem naar boven te halen. Dat hij is uitgegroeid tot deze persoonlijkheid en alles wat hij heeft bereikt, vind ik prachtig om te zien."

Wat verwacht jij van Ajax-PSV?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
63
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties