Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag verdedigt Blind: 'Het slaat natuurlijk helemaal nergens op'

Laatste update:

Blind kreeg in de media veel kritiek te verwerken. Met name Willem van Hanegem uitte stevige kritiek op de 56-voudig international. "Wie Blind aan het werk zag tegen Peru en ook tegen Frankrijk moet tot de eerlijke conclusie komen dat hij simpelweg niet kan verdedigen", schreef hij in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Als je gebruik van hem maakt, dan als middenvelder en bij voorkeur tegen elftallen die lekker achteruit plooien. Dan heeft hij tijd en kan hij oplossingen vinden."

Ten Hag kan zich niet vinden in de kritiek die Blind kreeg. "Het Nederlands Elftal ligt altijd onder het vergrootglas, dat is ook logisch. Daley kan daar ook mee omgaan, maar ik deel een groot deel niet", aldus de Ajax-trainer. "Het is onzin wat er links en rechts naar boven komt. Daley heeft al heel goede wedstrijden gespeeld en hij verdient meer respect voor wat hij bij Manchester United en internationaal in de Champions League heeft gedaan. En ook bij het Nederlands elftal. Laten we niet vergeten dat hij bij de ploeg zat die derde van de wereld werd. Het slaat natuurlijk helemaal nergens op wat zogenaamde kenners en experts dan uitkramen."

Waar Blind veel kritiek te verwerken kreeg, was men lovend over Frenkie de Jong. De middenvelder debuteerde tegen Peru en werd tegen Frankrijk beloond met een basisplaats. "Het is een steun in de rug, een extra stimulans", aldus Ten Hag. "De interlandperiode is voor veel spelers positief verlopen en zo komen ze ook weer binnen. Heel veel energie en ze willen er weer tegenaan. We zijn het seizoen goed begonnen en daar willen we een goed vervolg om geven."

-
Wat verwacht jij van Ajax - FC Groningen?

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
9
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
11
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties