Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag verkiest Timber boven Klaiber in Heerenveen

Laatste update:

Het was voorafgaand aan het duel in Friesland al duidelijk dat Nicolás Tagliafico, Devyne Rensch en Noussair Mazraoui niet van de partij zouden zijn. De twee eerstgenoemden zijn geschorst, terwijl Mazraoui problemen heeft met zijn gezichtsvermogen nadat hij een bal op zijn oog kreeg. Ten Hag liet woensdag op de persconferentie in aanloop naar de halve finale weten dat Mazraoui voorlopig nog wel even afwezig zal zijn. Doordat ook Rensch afwezig is, gaf de oefenmeester te kennen dat hij voor de rechtsbackpositie zou kiezen uit Sean Klaiber en Timber.

Klaarblijkelijk heeft Ten Hag dus gekozen voor Timber, die als rechtsback in de basiself staat. Het betekent tegelijkertijd dat Schuurs zijn plek in het centrum van de defensie overneemt en een centraal duo vormt met Lisandro Martínez. Blind is bij de afwezigheid van Tagliafico opnieuw de linksback. Los van de noodgedwongen wijzigingen in zijn defensie, kiest Ten Hag voor dezelfde elf namen als afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen PSV.

Heerenveen-trainer Johnny Jansen heeft zijn basiselftal op één plaats gewijzigd ten opzichte van het met 4-1 verloren competitieduel met PEC Zwolle van afgelopen vrijdag. Jan Paul van Hecke is weer beschikbaar en vervangt Sherel Floranus. Lasse Schöne en Siem de Jong staan eveneens aan de aftrap en nemen het daarmee op tegen hun oude club.

De winnaar van het duel tussen Heerenveen en Ajax plaatst zich voor de finale van de TOTO KNVB Beker, op zondag 14 april in De Kuip. De tegenstander daarin zal Vitesse zijn, nadat de Arnhemmers zich woensdagavond dankzij een 2-0 zege op VVV-Venlo kwalificeerden voor de eindstrijd. Perr Schuurs, Dusan Tadic, Davy Klaassen en Edson Álvarez staan aan de zijde van Ajax op scherp en missen de finale, indien ze een gele kaart ontvangen in Heerenveen.

Opstelling sc Heerenveen: Mulder; Van Hecke, Dresevic, Bochniewicz, Kaib; Schöne, Halilovic, De Jong, Joey Veerman; Henk Veerman en Van Bergen.

Opstelling van Ajax: Stekelenburg; Timber, Schuurs, Martínez, Blind; Klaassen, Álvarez, Gravenberch; Tadic, Haller en Antony.

-
Wie bereikt de finale van de TOTO KNVB Beker?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
20
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties