Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag vindt opvolgers voor duo Schöne en De Jong: 'De kop van het elftal'

Laatste update:

"Het is voor mij de kop van het elftal. Het zijn de verbindingsspelers tussen verdedigen en aanvallen. Ze moeten snel kunnen denken en handelen. In de opbouw en aanvallend moeten de spelers iets toevoegen, helemaal in de dynamische speelstijl die we bij Ajax nastreven. Maar tegelijkertijd moet de controlerende middenvelder ook de balans bewaken bij balverlies, ballen afpakken en ruimtes kunnen bespelen", zo legt Ten Hag uit. De oefenmeester moest in de eerste wedstrijden van het seizoen even zoeken naar de juiste samenstelling van zijn middenveld.

Zo voldeden Razvan Marin en Noussair Mazraoui nog niet op die positie, terwijl Daley Blind weer werd teruggehaald naar de defensie. "Er is nog genoeg werk te verrichten, het kan verfijnder en beter, maar de eerste indrukken zijn zeker positief", stelt de oefenmeester. Zowel Martínez en Álvarez kan ook als centrale verdediger uit de voeten. "Beide spelers hebben een ongelofelijke drive. Elke wedstrijd gaan ze vol gas, en tegelijk willen ze zichzelf graag ontwikkelen."

Ten Hag wil niet direct stellen dat hij met het samenstellen van zijn controlerende blok op het middenveld direct een ontbrekend puzzelstukje heeft gevonden. "Met Heerenveen, Lille en PSV hebben we in acht dagen drie goede krachtmetingen. We gaan het zien, en met Marin, Eiting, Mazraoui, maar ook talenten als Ekkelenkamp en Gravenberch zijn er nog goede andere opties", aldus Ten Hag, die niet uitsluit in enkele wedstrijden met één controlerende middenvelder te gaan spelen. "Er is ruimte voor ontwikkeling, maar spelers bepalen uiteindelijk met hun prestaties zelf hoe en met wie je het beste kan spelen."

Vind jij dit een goede keuze van Erik ten Hag?

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
2
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
80
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
10
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties