Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag voert drastische maatregel door en legt spelers verbod op'

Laatste update:

Sinds de komst van Ten Hag zijn bij United al verschillende zaken de kop ingedrukt. Zo is het onder meer verboden om alcohol te nuttigen tijdens wedstrijdweken. United zal komend seizoen in de Europa League actief zijn en kent net als alle andere clubs in Engeland een overvol speelprogramma. Om de spelers optimaal aan de aftrap te laten verschijnen tijdens de start van het nieuwe Premier League-seizoen heeft Ten Hag nu een nieuwe drastische maatregel doorgevoerd.

Meer: Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: ‘Als jij je werk zou doen...’ | Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen

Spelers mogen niet langer gebruik maken van hun persoonlijke koks, zo maakt the Sun bekend. Spelers als Cristiano Ronaldo en Luke Shaw staan erom bekend over een privé kok te beschikken, maar hebben van Ten Hag te horen gekregen dat deze voorlopig niet mag worden ingezet. In plaats daarvan kunnen clubchefs worden geboekt om hun eten te koken. Deze zogeheten vijfsterrenmaaltijden zullen vervolgens bij de spelers thuis worden afgeleverd. Dit om te voorkomen dat de spelers aankomen.

Ten Hag heeft vanaf zijn eerste werkdag zijn eisenpakket op tafel gelegd, waarbij discipline en gezondheidscontroles centraal staan. Andere regels die de manager heeft doorgevoerd zijn onder meer dat spelers samen moeten eten tijdens de training en wekelijks BMI-controles worden uitgevoerd. Spelers die te laat op trainingen en teambesprekingen verschijnen worden verzocht naar huis te gaan. Ook als spelers thuis zijn wordt van ze verwacht dat ze zich houden aan de persoonlijke voedselplannen, vandaar de bezorgservice van de club.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties