Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag voert één wijziging door voor uitwedstrijd tegen Sparta

Laatste update:

Door een 2-0 overwinning op APOEL Nicosia plaatste Ajax zich midweeks voor de groepsfase van de Champions League. Tegen de Cyprioten was Huntelaar de spits, maar voor de uitwedstrijd tegen Sparta kiest Ten Hag voor Dusan Tadic in de punt van de aanval. Het betekent dat Hakim Ziyech en David Neres de flanken bezetten. Promes is de meest aanvallende middenvelder.

Behalve de basisplaats voor Promes brengt Ten Hag dezelfde spelers in het veld als tegen APOEL. Zo heeft Sergiño Dest Dest andermaal een basisplaats als rechtsback, waardoor Noussair Mazraoui op de reservebank zit. De Marokkaans international was tegen APOEL geschorst. Veltman vormt vermoedelijk met Daley Blind het hart van de defensie, al kan laatstgenoemde ook nog op het middenveld spelen. Als dat het geval is, speelt Lisandro Martínez naast Veltman.

De Argentijnse aanwinst vormde tegen APOEL samen met Edson Álvarez het controlerende blok op het middenveld. Promes is de meest aanvallende middenvelder in het elftal van Ten Hag. Sparta, met acht punten uit vier wedstrijden sterk aan de competitie begonnen, kent tevens één wijziging ten opzichte van een week geleden, toen er op bezoek bij PEC Zwolle met 2-2 werd gelijkgespeeld. Dante Rigo heeft een basisplaats, wat ten koste gaat van Ragnar Ache.

Opstelling Sparta Rotterdam: Coremans; Abels, Mattheij, Vriends, Faye; Harroui, Auassar, Rigo, Smeets; Rayhi, Dervisoglu
Opstelling Ajax: Onana, Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Álvarez, Martínez, Promes; Ziyech, Tadic, Neres.

Eredivisie
Sparta Rotterdam
1 - 4
Ajax
Sparta Rotterdam - Ajax eindigt in een ...

Meer nieuws

Willy Dullens (79), viervoudig Oranje-international, overleden
0
Lukas Podolski komt met 'genadeloze bespotting' van Memphis Depay
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
13
Perez is enorm gecharmeerd van één speler in Oranje: 'Steengoed, weergaloos'
6
Wijnaldum legt uit waarom zijn invalbeurt bij Nederland - Polen niet slaagde
25
Ten Hag bevestigt naam van andere grote trainer met wie Man United sprak
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties