Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag vreest zware blessure voor Van de Beek: 'Ziet er slecht uit'

Laatste update:

Van de Beek verscheen tegen Bournemouth pas voor de tweede keer dit seizoen aan de aftrap van een Premier League-duel, maar moest de strijd kort voor rust staken. De middenvelder werd tegen Bournemouth bij een 1-0 voorsprong ongelukkig gevloerd door Senesi, die weggleed, en moest zich met veel pijn laten vervangen. "We moeten wachten om de juiste diagnose te kunnen stellen, maar het ziet er niet goed uit", zei Ten Hag na de wedstrijd tegen het clubkanaal. "Wat er met Donny is gebeurd, is in de eerste plaats slecht voor Donny, maar ook slecht nieuws voor Manchester United."

Zo kwam voor Van de Beek een zeer abrupt eind aan een optimistisch begin van 2023. De voormalig Ajacied mocht van Erik ten Hag voor de tweede keer dit seizoen aan de aftrap verschijnen van een Premier League-wedstrijd. Van de Beek maakte een gretige indruk, totdat het dus vlak voor rust helemaal misging. De offensieve middenvelder probeerde de pijn er nog uit te lopen, maar verder spelen ging echt niet. Van de Beek kon het veld wel zelfstandig lopend verlaten. Onderzoek in het ziekenhuis moet uitwijzen hoe ernstig de kwetsuur daadwerkelijk is.

Zonder Van de Beek schroefde United de score na rust op naar 3-0. Luke Shaw verdubbelde op aangeven van Alejandro Garnacho de score, waarna het slotakkoord van de voet van Marcus Rashford kwam. Laatstgenoemde was daarmee alweer in zijn vierde duel op rij in alle competities trefzeker. United heeft door de zege de vierde plek steviger in handen genomen en hijgt Newcastle United en Manchester City in de nek. Nummer drie Newcastle staat in punten gelijk, maar speelde wel een wedstrijd meer. Volgende week zaterdag hervat Ten Hag de Premier League met de stadsderby tegen City.

Premier League
Manchester United
3 - 0
AFC Bournemouth

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties