Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'VVV heeft laten zien dat het in staat is om goede resultaten te halen'

Laatste update:

"Het is inderdaad een record. Het team heeft vanaf het begin geïnvesteerd, met goede aanvallen. Dat is alleen maar goed. Snel verder, zou ik zeggen", zegt Ten Hag. Kraay jr. spreekt na de 0-13 overwinning op VVV van een 'krokettencompetitie'. "Dat soort termen zou ik niet bezigen", reageert de trainer van Ajax. "VVV heeft laten zien dat het in staat is om goede resultaten neer te zetten. Dit ligt ook aan Ajax, we hebben gewoon goed gespeeld."

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

"Wij dwingen dat af, daarvoor moet ik de ploeg een compliment maken. Met deze houding moet je aangaan, dat hebben ze goed gedaan. Als je de kansen niet maakt of je komt niet tot kansen, kan zo'n wedstrijd ook moeilijk worden. Vandaag niet, daarom zeg ik: goed gedaan", stelt Ten Hag. Lassina Traoré kreeg van de oefenmeester de voorkeur in de spits en stelde niet teleur, want de Burkinese spits tekende voor vijf treffers. "Hij liet zien dat hij op de goede positie stond. Als aanspeelpunt, maar ook bij het voorbereiden en afmaken. Daar heb ik echt de vastberadenheid gezien. En dan maak je goals."

Kraay jr. vraagt Ten Hag of hij al een idee heeft over zijn opstelling voor de uitwedstrijd tegen Atalanta in de Champions League, die komende dinsdag op het programma staat. De verslaggever van FOX Sports suggereert een voorhoede met Antony, David Neres en Dusan Tadic. "Dat is een totaal andere wedstrijd, tegen een ploeg met een totaal ander systeem en daar zullen we op moeten inspelen. Vorig jaar was Atalanta de verrassing van Europa, met een hele specifieke speelstijl. Je moet goed zijn om daar een resultaat te halen."

Dit bericht bekijken op Instagram

AJAX SCHRIJFT HISTORIE? Ajax heeft zaterdag de grootste overwinning aller tijden in de Eredivisie geboekt. De Amsterdammers wonnen op bezoek bij VVV-Venlo met liefst 0-13? Ajax is tevens de eerste club ooit die 13 keer wist te scoren in een Eredivisie-duel! En dat alles exact tien jaar na de 10-0 zege van PSV op Feyenoord... VVV-Venlo - Ajax 0-13 ? 13' Jurgen Ekkelenkamp ? 17' Lassina Traoré ? 32' Lassina Traoré ? 44' Dusan Tadic ? 52' Christian Kum ? 54' Lassina Traoré ? 55' Antony ? 57' Jurgen Ekkelenkamp ? 59' Daley Blind ? 65' Lassina Traoré ? 74' Klaas-Jan Huntelaar ? 76' Klaas-Jan Huntelaar ? 78' Lisandro Martínez ? 87' Lassina Traoré #ajax #afcajax #ajaxamsterdam #eredivisie #ekkelenkamp #traore #lassinatraore #antony #huntelaar #klaasjanhuntelaar #martinez #vvv #vvvvenlo

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Er was een bepaalde gretigheid in de groep", zo luidt de reactie van Daley Blind na afloop van het duel. De verdediger annex middenvelder nam in Venlo een doelpunt voor zijn rekening. "Na elke goal zag je hoe hongerig we waren om door te gaan. Het is natuurlijk niet leuk voor de andere partij, maar op dit soort momenten heb je geen medelijden. Ik had het er in het veld met Davy Klaassen over. Zou dit een record zijn? We waren op zoek naar een monsterscore."

"Ik kan wel zeggen dat ik hiernaartoe heb moeten groeien", zegt Blind na zijn sterke optreden in De Koel. "Er zijn wel hobbels geweest, maar ik had de steun van mijn vrouw en vrienden en de mensen bij de club. Zij hebben me de tijd gegeven om terug te komen op het niveau dat ik nastreef en ik voel me gewoon weer goed. Laten we hopen dat het zo blijft en ik me goed blijf voelen."

Eredivisie
VVV-Venlo
0 - 13
Ajax

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
5
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties