Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag: 'We moeten zeker 27 of 28 keer winnen om kampioen te worden'

Laatste update:

Voor Ajax begint het seizoen zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De Amsterdammers behaalden vorig seizoen 79 punten; landskampioen PSV had er 83. "Om kampioen te worden, hebben we punten nodig. Veel punten, we moeten veel duels in winst omzetten", blikt Ten Hag vooruit in gesprek met Ajax TV. "Ik denk dat we midden-80 punten nodig hebben. De eis voor iedere wedstrijd is uiteraard dat we moeten winnen. Dat is ook realiteit in Nederland: we moeten zeker 27 of 28 keer winnen om kampioen te worden."

In de afgelopen seizoenen begon Ajax vaak stroef, waarna het niet lukte om de achterstand op de koploper goed te maken. Ten Hag weet dat het dit seizoen anders moet. "Of dit druk met zich mee brengt? Ja, maar dat is normaal. Die druk voelen ze ook in Eindhoven en Rotterdam. Wij willen graag kampioen worden, dus moet je die eis op jezelf leggen. We moeten omgaan met die druk en dankzij die druk kun je ook groeien, dat willen we allemaal."

Wordt Ajax dit seizoen kampioen van Nederland?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties