Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag wil bijna transfervrije WK-doelman onder de lat zetten bij Man United

Laatste update:

De 33-jarige Sommer zou een welkome versterking zijn voor Ten Hag, aangezien de huidige keeperssituatie voor veel onduidelijkheid zorgt. Zo staat eerste doelman David De Gea tot medio 2023 onder contract op Old Trafford, maar moeten de gesprekken over een mogelijke verlenging nog gevoerd worden. De club heeft nog wel een optie om het contract van de Spanjaard te verlengen tot medio 2024. Tweede doelman Martin Dúbravka werd afgelopen zomer voor een jaar gehuurd van Newcastle United. De Slowaak kwam alleen in oefenwedstrijden en de EFL Cup in actie voor the Red Devils.

Meer: Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

Het is daarom de verwachting dat de 33-jarige doelman komende zomer terugkeert naar Newcastle. Dean Henderson, die door United dit seizoen wordt gestald bij Nottingham Forest, wordt komende zomer wel gewoon terugverwacht in Manchester. Mocht de komst van Sommer beklonken worden, zou het het eerste Engelse avontuur voor de Zwitser zijn. De routinier speelde voor zijn komst naar Mönchengladbach alleen in de Zwitserse competitie, waar hij de clubkleuren van FC Basel, FC Vaduz en Grasshoppers verdedigde.

Afgelopen zomer was er ook al sprake van een mogelijke transfer van Sommer naar United, maar die transfer ging toen niet door. Sommer is voor zowel Borussia Mönchengladbach als Zwitserland de onbetwiste nummer één en zou opbouwend beter zijn dan De Gea, iets wat Ten Hag met zijn speelstijl belangrijk vindt. Sommer kwam tot dusver 272 keer in actie voor Die Fohlen, waarin hij 72 keer de nul hield. Namens Zwitserland kwam hij tot 79 interlands en hield hij 31 keer zijn doel schoon. Sommer kon in de achtste finalewedstrijd op het WK tegen Portugal niet voorkomen dat zijn ploeg werd afgedroogd: 6-1.

Is Yann Sommer goed genoeg om eerste keeper te zijn bij Manchester United?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
0
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
0
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
19
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties