Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag wil negenvoudig Engels international als backup achter De Gea

Laatste update:

United had zijn keepersgilde op orde en verzekerde zich afgelopen zomer van de komst van Dubravka. De 33-jarige doelman werd op 1 september, Deadline Day, op huurbasis overgenomen door United, met daarbij een optie tot koop van circa zes miljoen euro bij een bepaald aantal gespeelde wedstrijden. Na enkele maanden werd hij afgelopen weekend echter alweer uitgezwaaid door manager Erik ten Hag, daar Newcastle de verhuurperiode per direct heeft stopgezet. United heeft de zoektocht naar een nieuwe goalie daarop gestart en is uitgekomen bij Butland.

Volgens The Telegraph is er 'goede hoop' dat er een deal kan worden gesloten tussen alle betrokken partijen. De doelman van Crystal Palace werd in het verleden gezien als een van de meest gewaardeerde keepers van Engeland, maar kreeg te maken met een vormdip nadat hij in 2018 met Stoke City degradeerde naar de Championship. Als groot pluspunt wordt de Home Grown-regel benoemd. Het initiatief van de Premier League moet de doorstroom van jonge Engelse spelers bevorderen en bijdragen aan een betere ontwikkeling.

Butland maakte op negentienjarige leeftijd onderdeel uit van de EK-selectie van Engeland. In augustus 2012 werd hij de jongste doelman ooit in de Engelse nationale ploeg. Hij kwam tot dusver negen keer uit voor the Three Lions. Nadat hij doorbrak bij Birmingham City, groeide hij bij Stoke uit tot een van de meest betrouwbare doelmannen van de Premier League. De degradatie in 2018 zorgde echter voor een dip, waarna hij in 2020 naar Crystal Palace verhuisde. Een blessure aan zijn vinger heeft er mede voor gezorgd dat hij dit seizoen nog niet in actie kwam in een officiële wedstrijd.

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
33
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties