Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag wil Van de Beek intern vervangen: 'Hij geeft een andere dimensie'

Laatste update:

"Dat Promes op de plek van Van de Beek goed uit de voeten kan, is voor mij bekend. Zijn scorend vermogen is natuurlijk heel goed. Maar ook zijn loop- en organiserend vermogen. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten, zoals bij iedere speler. Daar gaan we aan werken", geeft Ten Hag te kennen in gesprek met Voetbal International. De oefenmeester beschikt met Mohammed Kudus en Jurgen Ekkelenkamp overigens over nog twee spelers die als aanvallende middenvelder uit de voeten kunnen.

Good luck with your new dream | DREAM LIKE DONNY

Promes speelde in de voorbereiding op het nieuwe seizoen al een aantal keer als aanvallende middenvelder. "Vergelijkingen maken tussen Van de Beek en Promes heeft geen zin", zegt de trainer van Ajax. "Elke speler is anders en uiteindelijk gaat het erom de juiste balans te vinden voor het team. Promes geeft een andere dimensie aan het elftal dan Van de Beek op die positie, maar dat betekent niet dat het ene goed en het andere slecht is."

De 28-jarige Promes werd een jaar geleden voor bijna zestien miljoen euro overgenomen van Sevilla. In zijn eerste seizoen bij Ajax speelde hij ook al een aantal keer als aanvallende middenvelder, al fungeerde hij in het gros van de 28 wedstrijden die hij voorlopig voor de Amsterdammers speelde als vleugelaanvaller. Promes verzorgde in dienst van Ajax voorlopig zestien doelpunten en vijf assists.

Is Quincy Promes de ideale opvolger van Donny van de Beek?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
2
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties