Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag wil vertrek naar PSG voorkomen en voert charmeoffensief

Laatste update:

Sinds zijn terugkeer van het WK heeft Rashford negen keer gescoord in evenzoveel wedstrijden. De aanvaller is onder Ten Hag volledig opgebloeid en maakt een belangrijk onderdeel uit van het aanvalsspel van the Mancunians. Er is Ten Hag dan ook veel aan gelegen om de 51-voudig international langer binnenboord te houden. De club lichtte eerder al een optie in zijn contract om de verbintenis met een jaar te verlengen. Rashford behoort met zijn weeksalaris van 225.000 euro tot een van de grootverdieners bij United.

Ten Hag heeft Rashford in het gesprek duidelijk gemaakt dat de manier waarop United speelt het beste in hem naar boven heeft gehaald. "United is zijn club. Hij wordt beter en dat heeft hij aan zichzelf te danken, want hij geeft altijd honderd procent energie", aldus Ten Hag. "Ik denk dat hij ook in dit team zijn kwaliteiten kan brengen. Dit team is zo samengesteld dat zijn kwaliteiten optimaal naar voren komen en ik denk dat hij dat weet. Hij is absoluut belangrijk voor ons en als we het gewenste succes willen behalen, hebben we hem nodig."

Woensdagavond neemt United het in de halve finale van de EFL Cup op tegen Nottingham Forest. De laatste keer dat de club een prijs won was zes jaar geleden. "Het is te lang geleden dat deze club een prijs heeft gewonnen", stelt Ten Hag. "We zijn ons bewust van dat feit dat we opnieuw moeten beginnen, maar het hoort bij deze club om prijzen te winnen. We moeten zorgen dat we weer op het juiste pad komen. Als je eenmaal prijzen wint, geeft dat het vertrouwen dat je nodig hebt."

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
351
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties