Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag wil zonder Weghorst, Malacia én Rashford plek vier binnenslepen

Laatste update:

Dat Ten Hag met dezelfde elf als tegen Bournemouth begint, betekent dat David de Gea op doel staat. De defensie wordt van links naar rechts gevormd door Luke Shaw, Victor Lindelöf, Raphaël Varane en Aaron Wan-Bissaka. Het controlerende blok op het middenveld bestaat uit Casemiro en Christian Eriksen, terwijl aanvoerder Bruno Fernandes spelmaker van dienst is. De vleugels worden bestreken door Jadon Sancho en Antony; Antony Martial is de meest vooruitgeschoven man. Weghorst en Malacia moeten andermaal hopen op een invalbeurt. Marcus Rashford keert terug van blessureleed, maar begint op de bank.

Het is al wekenlang de vraag aan welke kant van 'de streep' Ten Hag en United zullen belanden. De eerste twee wedstrijden van mei werden nog verloren, maar door overwinningen op achtereenvolgens Wolverhampton Wanderers (2-0) en Bournemouth (0-1) staan the Red Devils met nog twee wedstrijden te gaan drie punten voor op nummer vijf Liverpool. De ploeg van Jürgen Klopp heeft bovendien nog maar één wedstrijd te spelen. Bij minimaal een punt gaat United dus komend seizoen de Champions League in, en moet Liverpool zich tevredenstellen met het tweede clubtoernooi van Europa.

Tegenstander Chelsea heeft woensdag behalve de eer niets meer om voor te spelen. Ook onder interim-manager Frank Lampard wil het niet vlotten en in de negen wedstrijden onder zijn leiding werd er slechts één keer gewonnen (tegen Bournemouth, 1-3). Chelsea staat momenteel twaalfde en kan noch degraderen noch doorstoten naar plekken die goed zijn voor Europees voetbal. Het duel op Old Trafford staat onder leiding van arbiter Stuart Attwell en zijn korps.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Lindelöf, Shaw; Casemiro, Eriksen; Antony, Fernandes, Sancho; Martial

Opstelling Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Chalobah, Fofana, Hall; Chukwuemeka, Fernández, Gallagher; Madueke, Havertz, Mudryk

Premier League
Manchester United
4 - 1
Chelsea
Wie gaat er winnen?

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties