Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ten Hag wilde of durfde niet en wisselde Van de Beek, veel te gemakkelijk'

Laatste update:

"FC Utrecht en ook NAC Breda slaagden er vrij eenvoudig in het combinatievoetbal van Ajax te ontregelen, door Frenkie de Jong vast te zetten", schrijft de oud-Ajacied in zijn column in Voetbal International. De Boer zou graag zien dat, de op dit moment geblesseerde, Maximilian Wöber terugkeert in het hart van de verdediging, waardoor Frenkie de Jong met Lasse Schöne kan strijden om een plek op het middenveld.

"Schöne heeft zijn vrije trappen en afstandsschoten als wapen, De Jong zorgt voor meer tempo in het spel en heeft de toekomst. Ik zou voor Frenkie kiezen", gaat De Boer, die zich de laatste tijd ook ergert aan de houding van Hakim Ziyech, verder. De voormalige rechtshalf ziet bij Ziyech een nonchalante houding op het veld en ergert zich daar vreselijk aan.

"Dat heb je als speler niet altijd in de gaten, ikzelf kwam soms óók nonchalant over. Bij Ziyech is er nu zelfs sprake van onverschilligheid", legt De Boer uit. Hij vindt dat de spelmaker dan ook wel wat vaker voortijdig naar de kant mag worden gehaald: "Ten Hag wilde of durfde het niet en haalde Donny van de Beek naar de kant. Dat vind ik veel te gemakkelijk. Alsof Ziyech onschendbaar is. Alsof Ten Hag bang is hun verstandhouding op het spel te zetten met een wissel."

Vind jij dat Hakim Ziyech vaker gewisseld zou moeten worden?

Meer nieuws

Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
13
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
4
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
8
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
0
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
16
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
84

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties