Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag zegt voormalig Feyenoord-target te overwegen als noodoplossing

Laatste update:

Manchester United zit na het vertrek van Cristiano Ronaldo niet ruim in zijn aanvallers. Marcus Rashford, Anthony Martial, Antony en Alejandro Garnacho wedijveren momenteel om de voorste drie posities, terwijl Jadon Sancho werkt aan zijn fitheid. Anthony Elanga is dit seizoen op het tweede plan beland en staat op de nominatie om verhuurd te worden. Mede vanwege dat alles kreeg Ten Hag op de persconferentie voor het duel met Bournemouth een vraag over het eventuele terugroepen van Diallo.

De Ivoriaan, die afgelopen seizoen een dijkwetsuur een streep door een verhuur aan Feyenoord zag zetten, maakt namelijk indruk bij Sunderland. Met zes goals in negentien optredens is hij momenteel de op twee na productiefste speler van the Black Cats. "We overwegen alles, zolang het onze selectie versterkt", reageerde Ten Hag dan ook op de vraag. De Tukker plaatste echter direct een kanttekening. "Tegelijkertijd ben ik een beetje terughoudend omdat ik het proces niet stop wil zetten. Hij zet enorme stappen daar, daar ben ik erg blij mee."

Mocht Diallo daadwerkelijk worden teruggehaald, betekent dat goed nieuws voor de jongeling. Het houdt namelijk in dat Ten Hag hem rijp acht voor de basis. "Ik weet dat ze ervaring nodig hebben, jonge spelers. Wanneer we besluiten hem terug te halen, moet het een speler zijn die in de basis kan beginnen, of er tenminste om kan meedingen", sprak de oefenmeester klare taal. Diallo werd twee jaar geleden voor 21,3 miljoen euro overgenomen van Atalanta. Sindsdien kwam hij tot negen optredens voor the Red Devils, waarin hij één keer het net wist te vinden. Hij werd eind vorig seizoen na het herstel van zijn blessure nog kortstondig verhuurd aan Rangers.

Denk jij dat Amad Diallo het niveau van Manchester United aankan?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties