Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ten Hag ziet drietal uitvallen bij Ajax: 'Natuurlijk komt dat daardoor'

Laatste update:

"Traoré kon niet verder, dus die moest ik noodgedwongen wisselen. Bij Nico (Tagliafico, red.) was ik er bang voor, net als bij Perr overigens", legt Ten Hag uit in gesprek met Ajax Life. "Er was nog geen sprake van blessures, maar ik heb ze gewisseld met het oog op woensdag en hun algemene fitheid." De trainer snapt wel waarom er steeds meer spelers uitvallen bij Ajax. "Natuurlijk komt dit door het drukke programma, de velden worden ook zwaarder. Dat heeft er allemaal mee te maken. Wij proberen de belasting van de spelers te sturen, zo goed en secuur mogelijk. Dat doen we door spelers zo nu en dan rust te geven."

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

Ten Hag: 'We weten wat we moeten doen tegen Atalanta'

"Maar de verantwoordelijkheid ligt ook bij de spelers zelf", benadrukt Ten Hag, die zijn spelers gelijk enkele goede adviezen meegeeft wat betreft het drukke speelschema van Ajax in december. "Rusten, herstellen, goed eten, etcetera. Dat moeten ze echt goed volgen, zeker nu de dagen korter worden. We kennen het hele verhaal. Als alles goed wordt gevolgd, is het mogelijk. Spelers moeten zorgen dat ze energie hebben. Dat kan door onze protocollen te volgen."

Ten Hag zag Ajax ploeteren tegen FC Twente, maar de coach van de koploper in de Eredivisie hoopt wel dat de nederlaag van zaterdagavond een incident is. "Ik denk dat Twente-thuis en Atalanta-thuis los staan van elkaar. We hebben woensdag zeker de energie, ben ik van overtuigd. We spelen Champions League, de tegenstander zal energie geven. We kunnen alleen niet toestaan dat die energie er soms niet is. Tot dusver ging het altijd goed en wonnen we relatief gemakkelijk, maar als die energie er niet is, krijg je dit...", verwijst Ten Hag naar de tweede nederlaag in competitieverband.

Zie jij Ajax overwinteren in de Champions League?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
49
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties